HONDENUITLAATSERVICE

UIT!

Ingrid Dirksen

 

over MIJ

Bent u aan het werk en zit uw hond thuis achter de geraniums? Maak dan gebruik van UIT! hondenuitlaatservice. In een wandeling van 1 á 1,5 uur  kan uw viervoeter zich heerlijk uitleven en leert terloops ook gezond en natuurlijk gedrag in een groep van maximaal 8 honden.

Meer weten? Neem contact met mij op!

FLEXIBEL

Zit u op het laatste moment toch onthand? Ook dan kan uw hond nog mee.

BETROUWBAAR

Het is voor mij van groot belang dat zowel baasje als hond op mij kan vertrouwen. Hier sta ik voor!

OP MAAT

Elke hond is uniek en heeft baat bij andere dingen. Samen kijken we wat passend is.

ERVAREN

Al ruim 12 jaar ervaring met de training & begeleiding van honden. 

waar ik VOOR STA

 
 
 

werkgebied & OPHAALTIJDEN

In Principe loop ik twee rondes per dag. 's Ochtends een ronde in de omgeving van Zuidlaren (o.a. Noordlaren, Midlaren, Zuidlaren & Schipborg) en 's middags in Haren (o.a. Noordlaren, Onnen, Glimmen, Haren & Helpman). 

 

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken op welke dag(en) uw hond mee gaat, en in welke groep. Dan kan ik ook een inschatting maken hoe laat uw hond wordt opgehaald en thuisgebracht. 

Ochtendronde: Tussen 09.30 en 12.00

Middagronde: Tussen 12.00 en 14.30      

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Bent u op zoek naar een betrouwbare hondenuitlaatservice? Neem contact met mij op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 

KENNISMAKING

Voor de eerste wandeling vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Hierin komen o.a. het karakter en gedrag van uw hond aan bod. Ook kunt u een keer vrijblijvend meelopen als u wilt. Dit is uiteraard kosteloos.

WAT IS PASSEND?

We gaan samen kijken naar uw wensen en wat passend is voor uw hond. Er worden afspraken gemaakt en eventueel vindt hier ook de sleuteloverdracht plaats.

WANDELLINGEN

Uw hond wordt thuis opgehaald en gaat samen met de roedel mee voor een 1-1 á 1,5 uur lange wandeling.  De honden kunnen dan heerlijk vrij en veilig rennen, spelen en snuffelen.Na de eerste wandeling laat ik u uiteraard even weten hoe het is gegaan.

FLEXIBEL WAAR NODIG

CONTACT

 

Zit u op het laatste moment onthand of kunt u onverwacht niet met uw hond uit? Bij mij kunt u ook op de dag zelf nog aangeven dat u graag zou willen dat ik uw hond meeneem. Ik ga dan kijken wat mogelijk is. Onverwachte dingen kunnen nu eenmaal gebeuren!

ervaringen 

van Klanten 

fb88a210-1afb-42c7-9fa4-3c87de3b8778.jpeg

Rottweiler x Berner Sennen

Dit is onze 3e hond die Ingrid uitlaat en ze vinden het allemaal geweldig !!!! Als haar auto op de oprit verschijnt is er een en al enthousiasme. Ingrid is zeer gedecideerd en ...

Dit is onze 3e hond die Ingrid uitlaat en ze vinden het allemaal geweldig !!!! Als haar auto op de oprit verschijnt is er een en al enthousiasme. Ingrid is zeer gedecideerd en de honden luisteren fantastisch naar haar ( ik ben een keertje mee gegaan) Het was ook zeer bijzonder om te zien hoe de honden met elkaar spelen en ravotten . Ik vind het een enorme meerwaarde voor onze hond.Zij leert spelenderwijs op een zeer positieve manier met andere honden omgaan.

Franse Bulldog & Friese Stabij x Bernersennen

Ingrid is ondertussen al tijden onze rots in de branding voor de uitlaat van onze twee honden. Beike staat letterlijk op haar achterpoten te springen als Ingrid eraan komt, zo leuk!...

Ingrid is ondertussen al tijden onze rots in de branding voor de uitlaat van onze twee honden. Beike staat letterlijk op haar achterpoten te springen als Ingrid eraan komt, zo leuk! Onze andere hond, Tolle, had wat meer aandacht nodig en is onder liefdevol toezicht van Ingrid helemaal op z'n gemak geraakt in haar fijne middaggroep. We bevelen de uitlaat met Ingrid van harte aan voor iedereen die graag met een goed gevoel zijn of haar viervoeter in een roedel mee wil laten spelen en rennen!

-

Blij met Ingrid, de flexibiliteit en haar liefde voor de honden!